Kun luot uuden sivun, jossa on kohteita, sinulla on nyt mahdollisuus monistaa olemassa olevaa sisältöä. Uusi sivu synkronoidaan alkuperäisen kanssa, joten kaikki toiseen tehdyt muutokset päivittyvät molempiin. Tämä ominaisuus tarjoaa joustavuutta ja antaa sinun hallita yhdistettyä sisältöä helposti.