Tästä eteenpäin tilauksen peruuttamista ei enää pidetä maksutilana. Olemme muuttaneet sen tilaustoiminnoksi ja siirtäneet sen Tilauksen tiedot -sivulle. Tämä muutos yksinkertaistaa peruutusprosessia sinulle.
Selkeyden vuoksi olemme poistaneet vanhan "Peruuta"-tilan tilaluettelosta. Voit olla varma, että kaikki olemassa olevat tilaukset, joilla on vanha tila, päivitetään automaattisesti vastaamaan peruutusta. Et kuitenkaan voi enää peruuttaa tilauksia suoraan tilaluettelosta.
Jatkossa voit peruuttaa vain tilauksia, joita ei ole vielä toimitettu. Kun peruutat tilauksen, sen toimitustilaksi muutetaan "Peruuta". Lisäksi et voi muokata toimitustilaa tilausten seurantatoiminnolla.
Nämä parannukset koskevat useita moduuleja, mukaan lukien Kauppa, Tapahtumat, Verkkokurssit, Hinnoittelutaulukko, Ajanvaraus ja Lahjoita. Olemme varmoja, että nämä muutokset yksinkertaistavat tilaustenhallintaasi ja tarjoavat sujuvamman peruutusprosessin.